Background Image Verhuizen website
Vergelijk offertes
Vraag offertes bij lokale verhuizers op

Verhuisservice

Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan de standaard routines, zoals het inpakken en verplaatsen van een inboedel. Deze extra verhuisservice wordt aangeboden door het verhuisbedrijf en u kunt zelf kiezen of u deze wilt afnemen. Een aantal van deze services zullen erg goed van pas komen en u veel tijd en vooral moeite besparen.

Mogelijkheden

Aan welke diensten moet je zoal denken als het gaat om een verhuisservice? De klussen waar een verhuisbedrijf mee kan helpen zijn erg uiteenlopend. Om u een beeld te geven hebben we een top 5 opgesteld met de meest gekozen extra diensten die een verhuizer voor u kan uitvoeren.

  1. De (tijdelijke) opslag van inboedel
  2. Grote meubels demonteren om ze makkelijker te kunnen vervoeren, eventueel op locatie weer monteren
  3. Assistentie bij de verhuislift
  4. De gehele woning ontruimen
  5. Klusjes ter voorbereiding van de verhuizing

In overleg is er veel te realiseren. Laat u daarom adviseren door het verhuisbedrijf om het voor u zelf zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat zijn de 'extra' kosten?

De extra kosten voor een verhuisservice zijn lastig in te schatten. Dit komt omdat het vaak gaat om een totaalprijs. Dus afhankelijk van het totale plaatje zullen de kosten van de verhuisservices hierin worden verrekend. Het is natuurlijk wel altijd mogelijk om na te vragen hoeveel extra het kost om een dienst erbij te nemen. Dan ziet u het verschil tussen de totale prijs en weet u ook precies wat deze dienst kost. Op basis hiervan kunt u een keuze maken of dit wel of niet nodig is om erbij te nemen. Het huren van een verhuislift kost wellicht €200,- euro extra, maar verschilt per verhuisbedrijf en is zoals eerder aangegeven afhankelijk van het totaalpakket dat u afneemt.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.