Background Image Verhuizen website
Vergelijk offertes
Vraag offertes bij lokale verhuizers op

Goedkoop verhuizen

Als u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een verhuizer is het mogelijk om verhuisbedrijven geheel gratis te vergelijken. Als u dat wenst kunt u altijd de goedkoopste uitkiezen, natuurlijk is het ook verstandig om verder dan de prijs te kijken bij het kiezen van deze specialist. Voor iedereen is het dus zeker mogelijk om goedkoop te verhuizen, hier zullen soms wel opofferingen voor gedaan moeten worden.

Verhuis vanuit uw eigen budget

Om te bepalen of het verhuizen goedkoop is, zal er eerst een budget bepaald moeten worden. Voor welk bedrag is het voor u een goedkope verhuizing? Hoe groter de verhuisklus is, des te groter het budget ook zal zijn om hulp te krijgen van een professional. Vanuit dit budget is het mogelijk om te kijken waarbij een verhuisbedrijf u kan ondersteunen. Is het budget niet toereikend voor een professional, zoek het dan binnen uw vrienden en familiekring. Mogelijk heeft iemand een vrachtwagen of grote auto beschikbaar. De kosten voor benzine zal u dan wel vergoeden, enkel het scheelt wel de huur van een verhuiswagen. Laat uw budget bepalen wat er wel en niet mogelijk is. Bekijk ons overzicht van bespaartips om gemakkelijk geld te besparen op het verhuizen.

Wat kunt u uitbesteden?

Bij een verhuizing is het niet altijd mogelijk om alles zelf te regelen. Maar het plannen van de verhuizing en wellicht het inpakken van de inboedel kunt u altijd helpen of geheel zelf doen. Heeft u geen vervoer binnen de kennissenkring, dan heeft het huren van een verhuiswagen prioriteit. Woont u op hoogte zonder dat er een lift aanwezig is, dan zal een verhuislift ook prioriteit hebben. Het volgende punt waardoor de verhuizing stukken goedkoper kan worden, is het inschakelen van goedkope verhuizers. Is het niet mogelijk om verhuizers via een verhuisbedrijf te regelen. Vraag eens rond of er mensen willen helpen, deze kunt u altijd bedanken met een kleine vergoeding of bedankje, zoals een fles wijn of cadeaukaart.

Door verschillende verhuisbedrijven te vergelijken, kunt u een goede inschatting maken van de kosten per onderdeel. Bepaal welke onderdelen prioriteit hebben, oftewel welke u echt zelf niet kunt uitvoeren. Maak vervolgens een keuze tussen de onderdelen, welke kunt u uitbesteden binnen het budget en welke zult u op een creatieve manier moeten oplossen. Vraag gratis en vrijblijvend verhuisoffertes op.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.