Background Image Verhuizen website
Vergelijk offertes
Vraag offertes bij lokale verhuizers op

Erkende verhuizers

In Vlaanderen zijn er veel verhuizers, waarvan sommigen een keurmerk mogen dragen (zie: Erkend Verhuizer). Het kiezen voor een verhuisbedrijf die bij een organisatie is aangesloten biedt een aantal voordelen. Dit betekent echter niet dat andere verhuisbedrijven slecht zijn of de voordelen van een erkende verhuizer niet kunnen aanbieden.

Dat een erkende verhuizer dus vaak wat meer kost heeft te maken met de hierboven genoemde garanties. Eigenlijk koopt u een stukje zekerheid zodat de verhuizing zonder grote verrassingen zal verlopen. Kijkt u naar andere verhuisbedrijven, dan is het altijd verstandig om alsnog naar deze punten te vragen. De kans is ook altijd aanwezig dat verhuizers buitenom het keurmerk alsnog verscherpte maatregelen hanteren.

Kosten van erkende verhuizers

De kosten voor erkende verhuizers zullen verschillen, net zoals bij andere verhuisbedrijven mogen ze zelf de prijs bepalen. Om een goede prijs te krijgen voor hulp bij uw verhuizing, kunt u geheel gratis verhuisbedrijven vergelijken.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.