Background Image Verhuizen website
Vergelijk offertes
Vraag offertes bij lokale verhuizers op

Piano verhuizen

Bij een piano verhuizen komt veel precisie kijken. Het is meer dan enkel het verplaatsen van de piano. Wanneer er namelijk niet met voldoende zorg te werk gegaan wordt, zal er schade optreden. Het zelf uitvoeren van een dergelijke verhuizing is af te raden. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf beschikt over de middelen en expertise die nodig zijn voor een piano verhuizing.

Een gespecialiseerd verhuisbedrijf heeft hier ervaring mee en weet hoe een piano behandeld moet worden. Zo beschikt het bedrijf over speciaal vervoer, zal de piano beschermd worden tijdens transport en is het verwijderen en plaatsen van de piano inbegrepen. Het inhuren van een verhuisbedrijf is daarom zeker geen overbodige luxe.

Kosten van een piano verhuizing

Het inhuren van een verhuisbedrijf brengt kosten met zich mee. Door verschillende aspecten is het lastig om een exacte indicatie te geven. Bespreek van te voren wel een vast bedrag af met de verhuizers om niet voor verrassingen te staan.

De volgende factoren hebben invloed op de prijs en kunt u doorgeven aan de piano verhuizers voor een exacte prijsopgave:

  • Type piano
  • Vanaf welke locatie de piano opgehaald moet worden
  • Naar welke locatie de piano verhuist moet worden
  • Is er speciaal materiaal nodig (bijv. een verhuislift)
  • Mogelijk is er een tijdelijke opslag nodig?

Piano verhuizers vergelijken

Om u tegemoet te komen en de kosten inzichtelijk te maken bieden wij een gratis offerte service aan waarbij u piano verhuizers in uw regio kunt vergelijken. Hierbij kunt u uw wensen aangeven en zult u geheel vrijblijvend meerdere aanbiedingen ontvangen. Door vervolgens te kiezen voor de beste offerte kunt u tot wel 40% worden op de kosten.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.