Background Image Verhuizen website
Vergelijk offertes
Vraag offertes bij lokale verhuizers op

Verhuis offertes

Het aanvragen van offertes is de eerste stap in het vinden van een geschikt verhuisbedrijf. Door meerdere offertes tegelijkertijd aan te vragen, kan er een goede vergelijking worden gedaan. Verhuisbedrijven zullen na uw aanvraag per mail een aanbieding doen voor hun diensten.

Door onderstaand formulier in te vullen, is het voor de verhuizers mogelijk om hier een indicatie aan te koppelen. Op basis van de indicatie kunnen er offertes worden opgesteld. Soms zal er nog aanvullende informatie nodig zijn, hiervoor kan het verhuisbedrijf contact met u opnemen.

Het invullen van onderstaand formulier kost 2 minuten. Voordat u het weet, heeft u meerdere aanbiedingen en kan er gericht worden geselecteerd.

Kies voor de beste offerte (niet verplicht) en bespaar zo op uw verhuiskosten. Toch niet overtuigd? Dan zit u nergens aan vast en worden uw gegevens bij onze partner vernietigd.

*Uw gegevens worden alleen voor dit doeleinde gebruikt. Deze werkwijze voldoet aan de GDPR (Europese wetgeving omtrent persoonsgegevens). Hier leest u meer.