Background Image Verhuizen website
Vergelijk offertes
Vraag offertes bij lokale verhuizers op

Goedkoop verhuisbedrijf

Een goedkoop verhuisbedrijf is natuurlijk een ruim begrip. Steeds vaker komen er budget verhuizers naar boven die voor een lage prijs helpen met de verhuizing. Natuurlijk zijn er wel bepaalde redenen waarom het ene verhuisbedrijf goedkoper kan zijn dan een ander verhuisbedrijf. Hierbij geldt wel duidelijk dat de term goedkoop zeker niet ten onder doet aan de kwaliteit. Een goedkoop verhuisbedrijf heeft vaak goedkope arbeidskrachten zoals studenten, hierdoor kan de prijs voor u een stukje lager blijven. Voor een volledige verhuizing betaalt u nou eenmaal net wat meer dan als u hierbij zelf een handje kan helpen.

Een verhuizing kunt u zelf zo duur en goedkoop maken als u wilt. Een aantal bespaartips maken het gemakkelijker om een verhuisbedrijf binnen uw budget te vinden. Het vergelijken van verhuisbedrijven is hierbij erg belangrijk. Op deze manier komt het verschil tussen de verschillende verhuizers duidelijk naar boven.

Stel een budget op

Het belangrijkste tijdens het vinden van een verhuisbedrijf die geschikt voor u is, is het opstellen van een budget. Wanneer er een budget is van €250,- voor het doen van een grote verhuizing is dit niet realistisch. Hoe meer werk er uitbesteed wordt aan de verhuizer, des te hoger zal de prijs liggen. Welke wensen zijn er allemaal en wat verwacht u van de verhuizers zelf?

Stel een lijst samen van werkzaamheden die u van het verhuisbedrijf verwacht en stel prioriteiten. Wat is het meest belangrijke en daarom het meeste geld waard. Stel deze vraag een aantal keer en hierdoor kunt u keuzes maken op het moment dat er een beperkt budget is. Zo is het inschakelen van extra verhuizers makkelijk, maar mogelijk dat hier ook alternatieven oplossingen voor zijn. Het budget gaat leidend zijn wanneer er een verhuisbedrijf ingehuurd gaat worden. Is het niet mogelijk om het binnen het budget rond te krijgen, ga dan in oplossingen denken!

Goedkoop verhuisbedrijf vinden

De eerste stap is om een geheel gratis vergelijking aan te vragen. U zult verschillende aanbiedingen krijgen en kunt deze naast elkaar leggen om vervolgens een selectie te maken. Welke verhuisbedrijf valt binnen uw budget en welke valt helaas af? Uiteindelijk heeft u een goedkoop verhuisbedrijf die aan uw wensen zal voldoen. Met deze verhuizer kan verder contact worden gezocht terwijl de andere verhuizers afvallen.

Probeer tijd te besparen

Ook in deze situatie geldt dat tijd geld waard is. Hierbij hebben we het voornamelijk over de tijd van een verhuizer. Op het moment dat een verhuizer minder tijd nodig heeft voor de verhuizing, zal dit direct een besparing in de portemonnee opleveren.

Er zijn een aantal maatregelen die getroffen kunnen worden. In plaats van dat een verhuizer simpele taken uitvoert, zoals het inpakken van de inboedel, kan dit ook zelf opgepakt worden. Deze tijdrovende klus kan vooraf op het eigen tempo zelf worden uitgevoerd. Dit kost u uiteraard meer tijd, maar de verhuizer kan direct aan de slag met het inladen van de verhuisdozen. Houd hierbij in het achterhoofd het gemiddelde uurtarief van de verhuizer. Op het moment dat hier elke dag 1 uur aan wordt besteed, kan er binnen een maand veel gebeuren. Dit zal allemaal in mindering gebracht worden op de uren die het verhuisbedrijf nodig zal hebben. De besparing kan dan al snel oplopen.

Zoek naar goedkope verhuisdozen

Het aanschaffen van de verhuisdozen kan een grote hap uit het budget zijn. Alleen dit is niet nodig, er zijn goedkopere oplossingen. Zo zijn er diverse alternatieve waar de inboedel in opgeslagen kan worden. Tweedehands dozen zijn ook direct een stuk goedkoper. Wanneer ze maar eenmalig gebruikt worden, is het zonde om ze nieuw aan te schaffen. Tweedehands verhuisdozen worden regelmatig aangeboden, omdat andere mensen ze wel nieuw kopen en vervolgens niet meer nodig hebben en ze daarna op 2eHands zetten. Wat u ook kunt doen is om bij de supermarkt te vragen naar grote bananendozen bijv.. Deze zijn hier en daar open maar wel super stevig; erg handig voor de iets grotere objecten.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.