Background Image Verhuizen website
Vergelijk offertes
Vraag offertes bij lokale verhuizers op

Verhuisdekens

Tijdens de verhuizing moet er veel verplaatst en vervoert worden. Een beschadiging is dan ook snel gemaakt wanneer er niet op de juiste manier wordt omgegaan met uw spullen. Tijdens de verhuisdag is het de bedoeling dat alles zo netjes mogelijk in de nieuwe woning terecht komt. Het inschakelen van een verhuisbedrijf of regelen van vervoer kan al prijzig genoeg zijn. Daarom is het des te belangrijker dat de inboedel goed beschermt wordt. De kleine spullen zullen vooral mede dankzij verhuisdozen en verpakkingsmateriaal heel aankomen. Maar om meubelstukken zal er toch verhuisdekens gewikkeld moeten worden.

Een verhuisdeken is er in verschillende maten en daardoor is er voor ieder meubelstuk wel een geschikte verhuisdeken. Daarnaast zijn er ook dekens die geschikt zijn voor opslag. De dekens voor een verhuizing zijn iets dikker omdat deze meer te verduren hebben.

Voorkom beschadigingen

Tijdens het in- en uitladen moeten de meubels vaak langs muren en deurposten. Een kras of deuk is makkelijk gemaakt en dit zou zonde zijn, zowel voor de beschadigingen aan deuren en muren als aan de meubelstukken. Ook tijdens het vervoer kunnen er krassen ontstaan wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van verhuisdekens. Door verhuisdekens te gebruiken is dit makkelijk te voorkomen. Een kleine moeite om veel gedoe te voorkomen.

Kopen of huren van verhuisdekens

Vaak wordt er getwijfeld of er verhuisdekens gekocht of gehuurd moeten worden. Afhankelijk van de hoeveelheid dekens kunt u de overweging maken. Heeft u maar enkele dekens nodig dan kunt u gerust een aantal dekens kopen bij een doe-het-zelf zaak zoals de Brico of de Hornbach. Voor een paar tientjes kunt u al enkele dekens aanschaffen en deze kunt u altijd hergebruiken. Zeker handig als u meubels gaat opslaan zijn dergelijke verhuisdekens handig om achter de hand te hebben. Hetzelfde geldt voor verhuisdozen om een aantal spullen op te bergen.

Gaat u veel meubels verhuizen en zijn daar flink wat dekens voor nodig, dan kan het verstandiger zijn om de dekens te huren. Zo heeft u na de verhuizing ook niet een hoop dekens over die u ook weer ergens moet opbergen.

Heeft u een verhuisbedrijf ingeschakeld, dan is het vaak mogelijk om via het verhuisbedrijf naast de verhuisdozen ook de verhuisdekens te regelen. Een totaalpakket is dan vaak erg aantrekkelijk om na afloop van de verhuizing zonder materiaal te zitten die u een komende tijd toch niet meer gaat gebruiken.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.