Background Image Verhuizen website
Gratis Verhuisoffertes
Vraag tot 6 offertes bij verhuizers op om te besparen op uw verhuis

Erkend verhuizer

In Vlaanderen zijn er veel verhuizers, waarvan sommigen het keurmerk 'Erkend Verhuizer' dragen. Het kiezen voor een verhuisbedrijf die bij deze organisatie is aangesloten biedt een aantal voordelen. Dit betekent echter niet dat andere verhuisbedrijven slecht zijn of de voordelen van een erkende verhuizer niet kunnen aanbieden.

Bij een verhuisbedrijf die wel aangesloten is staan vooral de volgende garanties centraal:

  • Uw inboedel is verzekerd op basis van de nieuwwaarde
  • Wanneer het verhuisbedrijf de verhuizing niet kan uitvoeren wegens faillissement of andere bedrijfsmatige problemen, zal een andere erkende verhuizer uw verhuizing overnemen
  • De aanbetaling wordt tot 25% gegarandeerd
  • Gediplomeerd personeel met de juiste opleiding
Dat een erkend verhuizer dus vaak wat meer kost heeft te maken met de hierboven genoemde garanties. Eigenlijk koopt u een stukje zekerheid zodat de verhuizing zonder grote verrassingen zal verlopen. Kijkt u naar andere verhuisbedrijven, dan is het altijd verstandig om alsnog naar deze punten te vragen. De kans is ook altijd aanwezig dat verhuizers buitenom het keurmerk alsnog verscherpte maatregelen hanteren.

Kosten van erkende verhuizers

De kosten voor erkende verhuizers zullen verschillen, net zoals bij andere verhuisbedrijven mogen ze zelf de prijs bepalen. Om een goede prijs te krijgen voor hulp bij uw verhuizing, kunt u geheel gratis verhuisbedrijven vergelijken.

Verhuisbedrijven vergelijken?

Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verhuisbedrijven in uw regio en vergelijk het aanbod. Door te kiezen voor de beste deal kunt u besparen op de kosten die u moet maken.